Activitats del diumenge 24 d’octubre

Jornada frenètica d’atletisme que suma molts kilòmetres a les cames dels nostres atletes. ??????

Aquest matí els atletes Vicent Ferreres, Laia Vercher i Àngels Ferrando, Mara Rolli, Aitana Borràs i Pau Vercher, Alberto Torres i Jesús Palomares es desplaçaven a Castelló, per disputar el Cross Autònomic individual ciutat de Castelló i no podíem començar millor la temporada, Àngels i Mara aconseguien acabar en 1ra posició en una distància de 1600m i 2600m respectivament.

Més a prop la veïna ciutat de Gandia acollia la solidària cursa runcàncer i el nostre company Ximo Torres representava el club valler.

I el colofó del dia, per completar el matí, el posaven una bona representació del CA la Valldigna que completaven la Mitja Marató de València amb un ambient espectacular que feia les delícies dels corredors i corredores, Juan Vercher, Raúl Aparisi, Jose Pla, Lucia Espí, Sandra Gómez, Ana Maria Cuñat, Esther Juan, Moisès Cremades, Ximo Escrihuela, Bruno de la Calle, Cèlia Rios omplien de color verd els carrers de la ciutat del Túria.

Enhorabona a totes i tots!!??????

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *