Activitats del diumenge 31 d’octubre

Aquest diumentge celebràvem el Cross d’Alcoi amb una nodrida representació del CA la Valldigna.

A la categoria Sub 14 masculí teníem a Dídac Borràs i a la Sub 14 femenina Àngels Ferrando acabava en 1ra posició i Laia Donet completava la prova en 4rta posició. A la categoria Sub 16 masculí participava Pau Torres, mentre que a la Sub 16 femení ho feia Mara Rolli qui també acabava en 1ra posició, i a qui l’acompanyaven Alba Aparisi i Aitana Borràs.

I ja en Màster masculí: Enric Borràs i Jesús Palomares foren els encarregats de representar el club valler.

Tambe Hui a la ciutat d’Oliva es desplaçaven els germans Ximo i Pere Torres Fillol i Enrique Peiró, per a disputar la 1ra edició de la 10k Oliva Nova i per altra banda el nostre company Juamba Mifsud deixava de costat el micròfon per aventurar-se a la Pujada al Pic de Chelva

?? Enhorabona a totes i tots!!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *